Finał Konkursu plastycznego „Mój wodny świat”.

14 listopada 2018

We wtorek, 13 listopada w Domu Kultury Bielszowice mieliśmy przyjemność podsumować konkurs plastyczny „Mój wodny świat”, zorganizowany przez nasze Przedsiębiorstwo w ramach obchodów Światowego Dnia Mycia Rąk. Podobnie jak w ubiegłym roku, zaprosiliśmy do współpracy Dom Kultury Bielszowice oraz PSSE w Rudzie Śląskiej.
Do konkursu przystąpiło 15 przedszkoli, z których nagrodziliśmy aż 20 młodych twórców. Podczas finałowej gali, oprócz wręczenia nagród można było podziwiać wspaniałe występy artystyczne dzieci z MP nr 28 oraz MP 30.
Wszystkim przedszkolakom, którzy wzięli udział w konkursie, Rodzicom, Opiekunom oraz Nauczycielom serdecznie gratulujemy! Dzieci po raz kolejny pokazały, że sprawy ekologii oraz ochrona dobra wspólnego, jakim jest woda, nie są im obce.